Blogi

« aihelistaan

Treffit


 • nimimerkki

  Rellu

  21.8.2021 klo 16:01
  Onnittelut Mäntyharjuun! Jo silloin touhun alkaessa tiesimme, kehen luottaa. Vuodet ovat se osoittaneet!
  Valitettavasti paikalta poissapysyneenä sallittakoon jokunen kommentti kuitenkin. Erityisen ilahtunut olin siitä, että tilanteen tullen ryhtiä järjestämiseen tuli juuri sieltä mistä odotettiinkin. Meitä tyhjänpuhujia kyllä tälläkin sektorilla riittää. Toinen ilahtuminen tulee toveri Ilkan kohalla....viimeinkin luoti tiesi paikkansa. Jos joku väittää, että huuliharpun soitto ilman Ilkkaa olisi onnisunut vaikka missä, niin haastan väittäjän Mäntyharjun torille kaksintaisteluun aseina seitsemän mätää kurkkua ja Rantasen Veikon virittämä D-mollin autovalve.....Erityisen ilahduttavaa oli Ilkan astuminen estraadille livesoittajana. Itse innokkaana harrastajana, mutta lopulta keskinkertaiseksi jääneenä yksilönä olin useasti miettinyt jotta mitähän tuo kaveripiirin osaa nuottien luvun lisäksi. No, toki sen tiedämme...muistan kerrankin kun hän esitteli mitä kaikkea harpusta saa irti. Nyt sen saitte kuulla.
  Mutta sitten tulevaisuuteen. Haasteitaon ja paljon.....porukka ikääntyy....minäkin....pahin palo sammuu...tulee terveysongelmia (voimia kaikille uupuneille) soittimet kuluu, mistä uusia...kuka valistaa millä aloittaa. No, netti on hyvä väline, mutta sitä ei kaikilla ole, ainakaan vanhemmilla. Kuka virittää, tarvitaanko ja mitä tällä saralla.
  Erityisen tärkeänä näkisin yhteydenpidon Viron, eli Eestin suuntaan. Miten siellä on edetty ja kuinka saisimme
  Soittimemme arvostuksen hivenen ylemmäs ”kakkosluoksta”. Mistä uusia soittajia ja millä keinoilla?
  N ole asettamassa näillä sanoillani mitään vaateita uusille päättäjille, innokkaana soittimen ystävänä kuitenkin haluan keskustelua miten etenemme. Itse tuossa harmonkka,..
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Treffit