Blogi

« aihelistaan

TERVETULOA HUULIHARPPUFESTIVAALI MUNNARITREFFEILLE 13. - 15.8.2021


 • nimimerkki

  Juhani Niskanen

  7.5.2021 klo 22:11
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Huuliharpistien vuosittainen tapaaminen palasi tänä vuonna juurilleen Mäntyharjuun. Täältä kaikki alkoi vuonna 2006. Tervetuloa verestämään muistoja "vanhat" kamut ja tervetuloa uuden sukupolven huuliharpistit kokemaan ystävyyttä ja yhteishenkeä, minkä huuliharppu ja huuliharpun soitto saa aikaan.

  Iso tietopaketti on luettavissa näiltä sivuilta MunnariTreffit logon alta. Siellä on alustava ohjelma ja ilmoittautumisohjeet. Kuka ei halua osallistua kilpailuihin voi lomakkeella ilmoittautua muihin soittotapahtumiin ja tilata Treffi-paitoja.

  Toivomme teidän tulevan jo perjantaina että saamme esiintyjiä vierailuihin kylällä eri paikkoihin. Majoitustiloja Mäntyharjun keskustassa on vähänlaisesti, joten niitten varaaminen on syytä tehdä 21.5 mennessä. Pankaa sana kiertämään. Kaikilla ei ole nettiä käytössä.

  www.suomenhuuliharpistit.fi

  Tapahtumasta tulee lisää tietoa jatkuvasti näille sivuille. Terveisin festivaalijohtaja Juhani

 • nimimerkki

  Juhani Niskanen

  31.5.2021 klo 16:31
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Tiedote Munnareista! Festarien tapahtumapaikkana on rantaravintola Kurkiniemi. Koronan kannalta se on myös turvallinen. Soitamme ulkotiloissa avoimessa katoksessa ellei ala sataa "puukkoja" jolloin siirrymme sisätiloihin.

  Kilpailuissa ei ole enää naisten sarjaa. Kuulemma viulu- ja piano kilpailuissakin naiset ja miehet soittavat samassa sarjassa. Olemme mekin Treffeillä tulleet tasa-arvoisiksi. Nuorten sarjan ikärajaksi määritettiin 18 v.
  Kilpailusoittojen pituudeksi suositellaan 2 min + 2 min. Siinä ajassa ehtii näyttää taitonsa.

  Perjantaina 13.8 illan suussa saamme kuulla mielenkiintoisen huuliharppu esitelmän ja soittonäytteitä. Veli-Jussi Lietsala, mestarisoittaja itsekin, myös mandoliinin ja kitaran taitaja, kertoo uutta tietoa huuliharpuista ja soittaa yleisölle avoimessa tapahtumassa ennen iltakaronkkaa.

  Alkakaapa varata vapaata Munnari viikonlopuksi, jo perjantaista alkaen! Kansanedustaja Antti Häkkänen avaa festarit Torikahvilassa la 14.8 klo 10.30. Avajaisissa Antille soittaa myös yllätysvieras. Saamme vihdoin Treffeille SHH:n jäsenen, mm. Lontoon suurlähettiläänä toimineen Pertti Salolaisen. Onko parempaa lähettilästä myös huuliharpun "ilosanomaa" eteenpäin viemään.

  www.suomenhuuliharpistit.fi
  Tervetuloa! Juhani« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
TERVETULOA HUULIHARPPUFESTIVAALI MUNNARITREFFEILLE 13. - 15.8.2021