Blogi

« aihelistaan

Suomenhuuliharpistit ry:n tarina jatkuu


 • Jorma Mäkinen

  18.5.2019 klo 21:15
  Ilahduttavan paljon 15 harpistia oli kokoontunut Sysmän Uotiin päättämään harpistien asioista ja tulevaisuudesta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Saimaanharpistien Juha Mykkänen. Paljon onnea Juhalle jolle kaikki haluaa antaa tukeaan. Uudet hallituksen jäsenet ja varajäsenet valittiin joista kaikki eivät olleet paikalla. Tärkeää on jos jollekin luottamustehtävä ei sovi niin etsii tilalle toisen.

  Raimo Malkki kertoi Varkauden monipuolisesta huuliharpputapahtumasta. Jopa torille on varattu VAIN huuliharpistien autoille parkkipaikat, hienoa.

  Kokouksen jälkeen saatiin kuulla Heikki Jäntin erilaisten huuliharpppujen saundeista. Pentti Pohjalainen esitteli erikoisen harpun ja katseltiin Pentin kertomana huuliharpun huoltovideo harpistien sivulta.

  Huuliharpistien historiikkia pyritään käynnistämään ja toiveikkaat katseet kääntyivät teräväkynä Relluun päin jos hän kokoaisi työryhmän asialle.

  Pöytäkirjatarkastuksen jälkeen ne postitetaan hallituksen jäsenille ja nettiin tulee hallituspäivitys.

 • nimimerkki

  Juha Mykkänen

  19.5.2019 klo 17:47
  Tervehdys kaikki huuliharpistit ympäri suomenmaan!!!
  Suomen Huuliharpisteilla oli vuosikokous Sysmässä 18.5.2019 ja siellä valittiin uudet hallituksen jäsenet. Puheenjohtajaksi ei ollut ehdokkaita ihan ruuhkaksi asti ja minut siitä sitten valittiin. Suostuin ottamaan "pestin" vastaan kuullessani mahdollisen varapuheenjohtajan nimen. Otin tehtävän vastaan kun valituksi tullut varapuheenjohtaja lupasi minulle kaiken tuen ja avun tehtävän onnistumiseksi. Tukea ja apua lupasivat myös muut "vanhat konkarit". Tulen varmaan tarvitsemaan hyviä neuvoja joten älkää ihmetelkö jos minä soitan ja kyselen mielipiteitä.

  Terveisin Juha Mykkänen
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Suomenhuuliharpistit ry:n tarina jatkuu