Kaustisen 2024 ilmoittautumiset 31.1.2024 mennessä

10.1.2024

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kaustisella on ensi kesänä 10. Suuri huuliharppukonsertti keskiviikkona 10.07.2024, joko n 18-19 tai 19-20, illemmalla kuitenkin.  Aika tarkentuu pian ja samoin yhteissoittokappaleet sekä harjoituspaikka/-aika.

Kaustisen pelimanni-ilmoittautuminen tulee jokaisen esiintyjän (soolo soittaja tai yhtye) tehdä viimeistään 31.1.2024 mennessä, ellei vielä ole ilmoittauduttu.

Järjestäjien tulee saada ajoissa esiintyjien nimet, että heidän järjestelmänsä pystyy käsittelemään esiintymisajat niin, ettei etenkin useammissa ryhmissä soittavien kohdalla tule päällekkäisyyksiä ja ohjelma saadaan ajoissa tehtyä sekä julkistettua. 

Linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen:

https://gest.fi/customers/chfaei/5724?lang=fi

Linkki Kaustisen sivulle, josta pääsee ilmoittautumislinkkiin, jos tuo edellinen linkki ei toimi:
https://kaustinen.net/pelimanneille/

Tiedoksi, että viime vuonna ”ensimmäisellä hakukerralla” (jouku-tammikuu) tuli niin paljon esiintymishakemuksia, että toista hakukertaa keväämmällä ei ollut lainkaan.
Jälki-ilmoittautuneita ei todennäköisesti saa mahtumaan mukaan, joten tehdään ilmoittautumiset viimeistään tammikuussa, ellei niitä ole vielä tehty.

Toinen tärkeä asia on, että myös minulle ilmoitetaan tammikuun aikana 10. Suureen huuliharppukonserttiin mukaan haluavien nimet + syntymävuosi.  Soitettavat kappaleet voi ilmoittaa myös jo nyt, mutta ne ehtii ilmoittaa myöhemmin, mutta minun pitää myös ilmoittaa 31.1. mennessä konsertissa soittavien nimet.  Teen konserttikappaleista ja itse konsertista vielä erillisen sähköpostin yhteissoittokappaleiden mukana.

Hyvää talvenselkää!

Veli-Jussi Lietsala