Huuliharppukurssi 27-30.12.2022

18.11.2022

Suomen kansanmusiikkiliiton perinteisillä kursseilla myös huuliharppukurssi Murikassa Tampereen Teiskossa 27-30.12.2022

Suomen kansanmusiikkiliiton kursseilla Murikassa, Tampereen Teiskossa, pelimannikurssi huuliharpulle 27-30.12.2022.

Kurssin opettajana toimii Janne Ojajärvi. Kurssilla opetellaan suomalaisia, ruotsalaisia ja irlantilaisia pelimannikappaleita. Kurssille ovat tervetulleita kaiken tasoiset soittajat. Kurssin aluksi valitaan soitettavia kappaleita opettajan ehdotuksien pohjalta. Mukana paljon tuttuja suomalaisia pelimannikappaleita. Harjoitellaan melodiasoiton lisäksi myös kielikomppausta. Lisäksi käydään läpi hieman melodian koristelua koruilla ja kappaleita Ruotsista sekä Irlannista. Kurssin aika voi myös toivoa muita opetuksen aihealueita esimerkiksi huuliharpun huolto-ohjeita, pariäänisoittoa, taivutustekniikoita, jne.
Janne Ojajärvi (musiikin maisteri/musiikkipedagogi) on kokenut huuliharppuopettaja, joka asustelee nykyään Joensuussa.  Janne laati Jari Komulaisen kanssa ohjelmistoltaan runsaan nuottikirjan "Turpahöylän ensitahdit - huuliharpun alkeet ja ohjelmistoa", joka julkaistiin alkuvuodesta 2022.

Ilmoittaudu marraskuun loppuun mennessä Suomen Kansanmusiikkiliittoon. Ilmoittautumislomake ja lisätiedot löydettävissä sivulta:
www.kansanmusiikkiliitto.fi/koulutukset ja forms.gle/s6iF6bJNqBWb82gNA