Blogi

« aihelistaan

Hyvää Joulua!


 • nimimerkki

  Juhani Niskanen

  23.12.2019 klo 22:19
  Huuliharpistien joukko on pieni, vähäinen on voima sen. Satakunta jäsentä yhdistyksessä. Ei sellainen määrä, koko ajan vähenevä, voi saada aikaan suuria. Onko pakko olla pessimisti, sanoa kuten Länsi-Savo kirjoitti meistä , "viimeiset mohikaanit".

  Meidän tyylisemme huuliharpun soitto on harvojen harrastus. Ei meidän jälkeemme sitä ehkä enää ole. Huuliharppua soitetaan tulevaisuudessa kuten rock stara Monroe tai J. Karjalainen, kitaran ja laulun lomassa tai sitten bluesina, harvinaisuutena myös yhtyeinä. Nautitaan me tyylillämme ja tyylistämme. Se on harvinaista ja tosi suomalaista. Ei kielikomppia Euroopassa osata.

  Ilkka oli oikeassa, hiljaista on. Eipä se toisaalta ole ihmekään. Moni vähän soitettu instrumentti, joku huilu tai trumpetti tai oboe ym. eivät ole kai saaneet aikaiseksi yhdistyksiä ollenkaan tai "munnareitaan". En ole ainakaan kuullut sellaisista. Meidän pieni aktiivinen porukka sai järjestettyä isojakin tapahtumia aikansa, mutta aika aikaa kutakin. Nyt on vedetty vähän henkeä. Kiitos Varkauden on toki saatu kokoontua yhteen.

  On kuitenkin alettu kaivata taas Munnareita. Ilkka esitti Mäntyharjua paikaksi jo ensi kesänä. Hän ei kuitenkaan ollut tietoinen Heinäveden suunnitelmista. Niinpä Ilkka pyysi välittämään kaikille tiedoksi että Heinävesi ja maestro Aimo Kinnunen saa järjestelyihin meidän kaikkien tuen. Mäntyharju voisi olla järjestäjänä seuraavana vuonna kesällä 2021.

  Mäntyharjun pojilta Hyvää Joulua ja Iloista Soittelua!

« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Hyvää Joulua!